• Nieuwsbrief november

  Afsluiting spoorwegovergang Vennewatersweg

  Regelmatige bezoekers van ons veld en bewoners van Heiloo weten het al: de Vennewatersweg wordt bij de spoorwegovergang afgesloten voor al het verkeer vanaf 18 maart 2019 tot 17 april 2020. De spoorwegovergang wordt vervangen door een veilige tunnel, de voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels al gestart. Uiteindelijk zal de tunnel leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, maar het aankomende seizoen moeten we rekening houden met omleidingen en drukte op de wegen naar ons veld.

  Gemotoriseerd verkeer van buiten Heiloo vanuit het zuiden wordt geadviseerd om via Bakkum en Egmond-Binnen naar de parkeerplaats aan de Vennewatersweg te rijden en vanaf het noorden is het advies om via Egmond aan den Hoef de route Heilooër Zeeweg-Het Malevoort te nemen naar de parkeerplaats aan Het Zevenhuizen. Actuele informatie is te vinden op: www.heiloo.nl/spoorwegonderdoorgang.

  Vrijwilligers gezocht

  Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers! Wilt u ook een steentje bijdragen aan de organisatie van onze vereniging? Kijk op onze website www.doublestars.nl naar de vacatures die open staan en reageer via het contactformulier, of mail naar bestuur@doublestars.nl. We zijn momenteel dringend op zoek naar een kanjer voor de ledenadministratie, een goede overdracht wordt gegarandeerd! Ook zijn er andere grotere en kleinere klussen waarbij uw hulp wordt gewaardeerd!

  Vandalisme

  Helaas wordt op ons complex steeds vaker afval aangetroffen van bezoekers die niets met de sport te maken hebben. Om vandalisme en vervuiling te voorkomen, gaan tijdens de winterstop de toegangshekken op slot. Onze excuses voor het ongemak, maar we willen ons mooie complex graag schoon en heel houden.

  Zaaltraining

  Het lijkt nog ver weg, maar Sinterklaas is al weer in het land en daarna vliegen we in sneltreinvaart naar de feestdagen. Zet maar vast in de agenda: de zaaltrainingen beginnen op zondag 6 januari 2019. Nadere informatie over waar en hoe laat volgt zo spoedig mogelijk, hou de website in de gaten én de volgende nieuwsbrief.

  Steun de club

  Wist u dat? Voor deelnemers aan de Vriendenloterij is het mogelijk om aan te geven aan welke vereniging u een extra steuntje in de rug wil geven. Ga de website www.vriendenloterij.nl en kies vervolgens Goede doelen/clubs-en-stichtingen/Steun uw club, vereniging of stichting.

  Vergeet ook niet uw digitale aankopen te doen via de SponsorKliks app, een mooie manier om de club te helpen zonder dat het een cent extra kost.

  Nog een goed idee: meld u aan bij de Vrienden van Double Stars. Voor €50,- per jaar hoort u bij deze vriendengroep die Double Stars ondersteunt bij de aanschaf van materialen voor sport, spel, kluswerkzaamheden en nog veel meer. U kunt uw €50 storten op NL45RABO 3270 1002 99 tnv H.Kleemans, onder vermelding van "Vrienden van DSH".

  Veel plezier tijdens het heerlijk avondje en tot ziens!

  Namens het bestuur,

  Gertie Cuperus