• Lidmaatschap

 • Vrijblijvend proberen

  Wil je een keer meetrainen om het spelletje te ervaren? Dat is mogelijk! Je kunt meetrainen om te kijken of honk-of softbal wat voor je is. Wij hebben een handschoen en knuppel voor je te leen, die je tijdens de eerste vier trainingen kunt gebruiken.

  Neem contact op met de coach van het team of stuur een berichtje naar bestuur@doublestars.nl. Je krijgt dan informatie over het team waarje mee kunt trainen. Informatie over trainingstijden en -dagen vind je ook bij TEAMS. De eerste vier trainingen zijn gratis. Daarna kun je ervoor kiezen om lid te worden van onze vereniging

  Aanmelden als lid

  Wil je lid worden van een zeer gezellige en sportieve vereniging in Heiloo? Aanmelden kan via dit formulier: https://form.jotformeu.com/90853487050359

  Vragen? ledenadministratie@doublestars.nl

  Contributie 2021

  Tijdens de algemene ledenvergadering zijn de volgende contributies voor het seizoen 2021 vastgesteld.

  Rookies 5 t/m 9: € 103,35
  Majors 10 t/m 12: € 153,35
  Aspiranten 13 t/m 15: € 163,55
  Junioren 16 t/m 18: € 183,55
  Jong senioren 19 t/m 21: € 210,00
  Senioren 22+: € 230,00
  Dubbellid: € 25,00 Extra
  Niet spelend lid: € 92,-

  *Peildatum is 1 januari 2021

  Wij proberen altijd rond eind januari de factuur uit te sturen. Het factureren doen wij via ClubCollect. De kosten voor deze dienst, €1,50 per factuur, berekenen wij aan je door.

  Vragen over de contributie of het innen hiervan? contributie@doublestars.nl

   

 • Aanmelden met overschrijving

  Indien je het afgelopen kalenderjaar lid bent geweest bij een andere KNBSB-vereniging, dan dien je, naast het aanmelden via onderstaand formulier, ook een overschrijvingsformulier mee te sturen.

  Het overschrijvingsformulier is bij de ledenadministratie, via Gert Paul van der Horst, alleen op aanvraag verkrijgbaar en dient mede te worden ondertekend door je voormalige vereniging.

  Alle volledig ingevulde en ondertekende overschrijvingsformulieren kun je opsturen naar:

  Double Stars
  tav Ledenadministratie
  Vennewatersweg 23
  1852PT Heiloo

  U bent pas lid indien dat door de ledenadministratie aan jou is bevestigd. Vanaf dat moment ben je gerechtigd om aan competitiewedstrijden deel te nemen. Voor eventuele vragen over je lidmaatschap kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@doublestars.nl.

  Uitschrijven

  Om je uit te schrijven stuur je een email naar ledenadministratie@doublestars.nl. Afmelden via coach of trainer wordt niet in behandeling genomen.

  Uitschrijven vóór 1 januari: Geen contributie verschuldigd
  Uitschrijven tussen 1 januari en 31 maart: Bondsafdracht verschuldigd
  Uitschrijven na 1 april: Gehele contributie verschuldigd