• Lidmaatschap

 • Vrijblijvend proberen

  Wil je een keer meetrainen om het spelletje te ervaren? Dat is mogelijk! Je kunt meetrainen om te kijken of honk-of softbal wat voor je is. Wij hebben een handschoen en knuppel voor je te leen, die je tijdens de eerste vier trainingen kunt gebruiken.

  Neem contact op met de coach van het team of stuur een berichtje naar bestuur@doublestars.nl. Je krijgt dan informatie over het team waarje mee kunt trainen. Informatie over trainingstijden en -dagen vind je ook bij TEAMS. De eerste vier trainingen zijn gratis. Daarna kun je ervoor kiezen om lid te worden van onze vereniging

   

  Aanmelden als lid

  Wil je lid worden van een zeer gezellige en sportieve vereniging in Heiloo?

  Klik hier om het aanmeldformulier te openen 

  Vragen? ledenadministratie@doublestars.nl 

   

  Contributie 2024 

  Voor het seizoen 2024 zijn door het bestuur met goedkeuring tijdens de Algemene Leden Vergadering van 9 Maart 2024 de volgende contributies vastgesteld:             

  Team Bedrag
  Jeugd 5 t/m 9:  € 120,00
  Jeugd 10 t/m 12:    € 175,00
  Jeugd 13 t/m 15:    € 185,00
  Jeugd 16 t/m 18:   € 215,00
  Jong senioren 19 t/m 22):   € 240,00
  Senioren 22+:   € 265,00
  Slowpitch Sen:      € 110,00
  Recreatief Lid:(Max. 5 comp)  € 110,00
  Dubbellid: (Plus Enkel Lid)  €    30,00
  Niet spelend lid:  € 110,00

  *Peildatum is 1 januari 2024

  Wij proberen altijd rond eind januari de factuur uit te sturen. Het factureren doen wij via ClubCollect. De kosten voor deze dienst, €1,50 per factuur, berekenen wij aan je door.

  Vragen over de contributie of het innen hiervan? contributie@doublestars.nl

 • Aanmelden met overschrijving

  Indien je het afgelopen kalenderjaar lid bent geweest bij een andere KNBSB-vereniging, dan dien je, naast het aanmelden via onderstaand formulier, je eerst officieel af te melden bij die andere club. 

   U bent pas lid indien dat door de ledenadministratie aan jou is bevestigd. Vanaf dat moment ben je gerechtigd om aan competitiewedstrijden deel te nemen. Voor eventuele vragen over je lidmaatschap kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@doublestars.nl.

  Uitschrijven

  Om je uit te schrijven stuur je een email naar ledenadministratie@doublestars.nl. Afmelden via coach of trainer wordt niet in behandeling genomen.

  Uitschrijven vóór 1 januari: Geen contributie verschuldigd
  Uitschrijven tussen 1 januari en 31 maart: Bondsafdracht verschuldigd
  Uitschrijven na 1 april: Gehele contributie verschuldigd