• Nieuwsbrief 26 mei

  Wet Bescherming Persoonsgegevens
  Het kan niemand zijn ontgaan: de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens. Achter de schermen is hard gewerkt om onze website en administratie AVG-proof te maken en ook heeft u -als het goed is- een keuzeformuliertje ingevuld over het gebruik van foto’s op de website of de Double Stars Facebookpagina. Nog niet? Neem s.v.p. zo spoedig mogelijk contact op met de coach of stuur een mailtje naar bestuur@doublestars.nl. Uiteraard gaan we net als altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Ook voor deze nieuwsbrief kunt u zich trouwens heel eenvoudig uitschrijven, zie het linkje onderaan.

  Mixed-toernooi
  24 juni is het weer zover: gezelligheid op het veld en iedereen kan een team aanmelden. Vraag dus eindelijk die sportieve collega’s eens mee, of de hele eindexamen-vriendengroep, de buurtgenoten, familie,  en kom allemaal meegenieten van een sportieve dag, een gezellige BBQ en natuurlijk de altijd spannende  verloting. Voor die verloting zijn nog wel wat leuke prijsjes nodig, heel graag inleveren in de kantine. Alvast bedankt!

  Veld en zo??
  Een enkele keer komt het nog voor dat er bij het inslaan geen losse hekjes worden gebruikt. Terwijl ze daar toch echt voor bedoeld zijn! Tossballen tegen het hek of de backstop slaan kan écht niet en gelukkig denken de meeste leden en coaches daar heel goed aan. Nog zo’n dingetje: als je BP gooit móet je een rubber matje gebruiken. Anders beschadig je het gras echt teveel. Laten we zuinig zijn op onze mooie velden, een beetje aandacht maakt alles mooier!

  Voorpret:
  van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli kunnen honkballiefhebbers hun hart weer ophalen tijdens de Haarlemse Honkbalweek! Ook erg leuk om met je team naar toe te gaan! Tickets zijn te koop op https://honkbal.nl .Zien we elkaar daar?
  Tot ziens op ons veld!

  Sportieve groet, namens het bestuur,
  Gertie Cuperus