• Coronavirus

  Het nieuwe virus houdt de wereld in zijn greep, de gevolgen voor gezondheid, werk, school en studie zijn nog niet te overzien. Ook de complete sportwereld heeft te maken met enorme beperkingen. De maatregelen om de gezondheid van iedereen te beschermen en het virus de kop in te drukken buitelen deze dagen over elkaar heen.

  Onze vereniging houdt zich zonder voorbehoud aan de richtlijnen en regels zoals die door Het RIVM en de overheid worden opgelegd. Daarnaast houden we de adviezen van de KNBSB en het NOC-NSF goed in de gaten.

  Complex gesloten

  De hekken van ons complex en de deuren van de kantine zijn voorlopig gesloten. Dat betekent dat er geen activiteiten op ons complex mogen plaatsvinden, met uitzondering van strikt noodzakelijke (onderhouds)werkzaamheden aan onze velden, bijgebouwen of kantine. Daarbij zijn steeds de nieuwste maatregelen en verordeningen van RIVM en overheid van toepassing. We vertrouwen er op dat onze leden zich aan deze beperkingen zullen houden.

  Wedstrijden

  Op dit moment is nog niet bekend hoe de bond zal omgaan met de competitie. Of er een inhaalprogramma voor gemiste competitiewedstrijden komt of een totaal nieuw wedstrijdprogramma is op het moment van versturen van deze nieuwsbrief nog niet bekend. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, voor alle sporten en verenigingen op alle niveau’s zijn dit onzekere tijden.

  Na de crisis:

  Het goede nieuws is: ook dit gaat weer voorbij. Achter de schermen zijn verschillende commissies al aan het nadenken over leuke activiteiten voor jong en oud zodra het allemaal weer mag. We hopen dan ook op een bruisende start van het seizoen. Helaas wel wat later dan normaal, maar niet minder sportief en gezellig op onze mooie velden en ons gezellige terras!

  Steun de club

  Nu iedereen wat meer online winkelt kun je de club een beetje extra steunen door al je bestellingen te doen via SponsorKliks. Installeer de app op de telefoon of tablet, kies Double Stars Heiloo als de vereniging die je wilt ondersteunen, kies je winkel en bestel je product. Je betaalt hetzelfde als via de eigen webshop van de winkel, dus hoe leuk is het om de club zo een handje te helpen.

  Ook is het nu een extra goed moment om eens na te denken over de Vrienden van Double Stars Heiloo. Voor €50,- per jaar (meer mag altijd) help je mee aan een potje voor extraatjes voor leden én voor onvoorziene omstandigheden. En zeg nou zelf, daar zitten we middenin! Je zit trouwens nergens aan vast, eenmalig vriend worden mag ook! Stort je bijdrage op NL45 RABO 3270 1002 99 ten name van H. Kleemans onder vermelding van “Vrienden van Double Stars”

  Ten slotte:

  Blijf gezond allemaal en tot ziens op ons veld!