• Nieuwsbrief 3 september

  Pupillen kampioen!

  Al voor de zomerstop zijn onze pupillen overtuigend kampioen geworden. De beker is binnen, de ijsjes werden eerlijk gedeeld met de tegenpartij, kortom: wát een overmacht tijdens de eerste seizoenshelft. Gefeliciteerd allemaal en heel veel plezier in de tweede klasse!

  Heren Softbal kampioen!

  Het kan vriezen, het kan dooien. Of eigenlijk: het kan regenen of het kan droog blijven. En heet en droog was het zeker! Je kon deze zomerstop maar beter in Spanje of Griekenland zitten voor wat koelte. Inmiddels zijn de temperaturen weer een stuk aangenamer, zijn de velden weer lekker groen en is de tweede seizoenshelft gestart. En vrijwel meteen konden de kurken knallen, want ons heren-softbalteam is ook al met geweldige cijfers kampioen geworden! Gefeliciteerd heren en volgend jaar natuurlijk een klasse hoger!

  Ben je toevallig vorige week bij timmerdorp geweest? Of bij Uit en Zo? Daar was Double Stars Heiloo ook aanwezig en kon men kennismaken met de honkbalsport en een balletje slaan. Een bedankje voor de leden en vrijwilligers die deze én de vele andere activiteiten zoals honk-en softbalclinics, schoolsportdagen en nog veel meer, steeds toch maar weer mogelijk maken!

  Nieuwe (jeugd)leden zijn ook tijdens het seizoen altijd welkom. En als er geen competitie is tijdens de winter kun je ook lekker sporten bij Double Stars Heiloo tijdens de zaaltrainingen. Neem dus gerust eens een vriendje of vriendinnetje mee naar de training!

  Houden we het netjes?

  Natuurlijk gedragen we ons tijdens en na het sporten netjes naar elkaar en de tegenpartij. Honk- en softballers doen dat natuurlijk gewoon! Ook de scheidsrechter die in zijn vrije tijd zijn best voor jullie doet verdient altijd respect, zelfs al je héééééél zeker weet dat jij het beter hebt gezien. Gooien met de helm of de knuppel hoort er natuurlijk ook niet bij, daar gaan de spullen alleen maar stuk van! Wat enorm fijn dat we bij Double Stars Heiloo zelden of nooit vervelend gedrag zien bij spelers en publiek, ik durf wel te stellen: wij houden het inderdaad netjes!


  Denken jullie bij de aanschaf van nieuwe spullen (of de volgende vakantie) aan Sponsorkliks? Zet de app op je telefoon of tablet en steun op deze manier je club zonder dat je een cent meer betaalt!

  Veel sportief plezier en tot ziens op het veld!

  Namens het bestuur, Gertie Cuperus.