• Nieuwsbrief 26 juni

  Wat een sfeertje op het beeballveld! Een ervaren coach van wie je het spelletje heel goed kunt leren, enthousiaste ouders, applaus voor alle mooie acties, natuurlijk ook van de bezoekers en zo worden sport en sportief gedrag vanzelf een goede gewoonte. Wat een leuk team zeg, en wat hebben ze weer goed hun best gedaan. En na afloop allemaal ook nog even gezellig samen op het terras met een ijsje!

  Eerder deze week speelde het juniorenteam een inhaalwedstrijd tegen DSS. Een frisse avondwedstrijd, waarbij ons team uiteindelijk de winst niet wist te behalen. Dat lukte zondag wel in Amsterdam, zodat het er naar uit ziet dat onze junioren straks netjes in de middenmoot de zomerstop in gaan. Een prima prestatie voor dit sterk verjongde team.

  Mooi he, die nieuwe stoelen en tafels in de kantine. Echt een plaatje. We willen er graag lang plezier van hebben, dus willen jullie de stoeltjes svp niet mee naar buiten nemen? We hebben terrasstoelen voor jullie klaargezet in de hal, zo houden we alles heel en schoon.

  We kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Ook de ouders en de leden die hun steentje bijdragen in de kantine zijn onmisbaar. Tip voor als het rustig in de kantine is: haal als het nodig is een nat doekje over de tafels en de bar, of vul bijvoorbeeld de koelkasten bij. In de grote koelkast in het magazijn staan bier en fris voorgekoeld klaar en als dat op is pak je gewoon een tray van de plank. Lauwe blikjes of bierflesjes wel graag achterin de koelkasten zetten, je proeft wel waarom.

  O ja, als je je kantinedienst met iemand ruilt moet dat echt worden doorgegeven aan Annelies Peters: 06 16384978. Op die manier komt iedereen een keer aan de beurt en wordt voorkomen dat de kantine onderbezet is omdat de invaller vanwege een ingelaste scheidsrechterbeurt of inhaalwedstrijd ineens niet beschikbaar is.

  Afgelopen zondag stonden er een stuk of vijf teams op de velden voor het traditionele mixed-softbaltoernooi. In een gemoedelijke sfeer werden de wedstrijden gespeeld en werd genoten van de verse hamburgers en sateetjes. Een verrassing dit jaar was de deelname van een jeugd-mixedteam, waarvan de gemiddelde leeftijd aanzienlijk lager was dan wat we gewend zijn bij dit evenement. En fanatiek dat ze speelden! Een geslaagd toernooi voor iedereen!

  Nog even aftellen en dan is het vakantie. Daar zijn we natuurlijk allemaal wel aan toe. School en werkplek kunnen wel even zonder ons - wij zijn even weg, of van 13 t/m 22 juli naar de Haarlemse honkbalweek! Check bij je trainer wanneer de training stopt en wanneer je weer begint.

  Ook onze velden kunnen wel een adempauze gebruiken. De gemeente is inmiddels begonnen met groot onderhoud aan de grasmat. Er wordt gefreesd, er wordt extra gras ingezaaid en er gaat (eindelijk) gesproeid worden, zodat er na de zomerstop weer op een fris groen veld gespeeld kan worden.

   

  Jullie doen je online aankopen toch ook al via SponsorKliks? Dat kost helemaal niets extra en je ondersteunt hiermee de club. Installeer de app meteen even op je mobiel en tablet!

  Namens het bestuur alvast een prettige vakantie en tot ziens op ons veld,

  Gertie Cuperus