• Nieuwsbrief 11 maart

  Nieuwsbrief maart 2019
  16 MAART:  KLUSSENDAG NL-DOET
  Jullie komen toch ook? 16 maart gaan we aan de slag om onze accommodatie weer in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Neem schoffels, harken, snoeigereedschap, tuinhandschoenen, onkruidkrabbers of ramenwissers mee, dan maken we er weer een gezellige klusdag van. Om 09:30 uur staat de koffie klaar en voor de lunch wordt gezorgd.

  ONDERHOUD  SPEELVELD
  Coaches en trainers, willen jullie er alsjeblieft (nog beter) op letten dat het veld na de training en wedstrijd netjes wordt achtergelaten? Van de gemeente kregen we o.a. opmerkingen over slidinggaten - ook in het achterveld - die het maaien lastig maken. Die moeten dichtgetrapt worden, net als kuilen in het gravel. Alvast bedankt voor jullie hulp!
  Natuurlijk slaan onze kanjers al geen ballen tegen het vaste hekwerk en gebruiken de pitchers matjes onder de voet om beschadiging van de ondergrond te voorkomen. Én wordt het gravel na afloop geveegd, de dug-out opgeruimd… en... en….en….
  Superfijn dat jullie er allemaal voor zorgen dat het team dat na jullie op het veld komt, op een strak veld kan beginnen!

  HEI-TEA TOERNOOI
  Inmiddels een begrip geworden, ons eigen Hei(loo)-Tea toernooi voor dames-softbalteams. Sportief plezier met speciale hapjes en thee voor de deelnemende teams, maar óók - net als onze andere consumpties - voor een schappelijke prijs in onze kantine te koop. De eerste verenigingen hebben zich al aangemeld, recepten worden uitgewisseld, het belooft weer een fijn evenement te worden. Kom 31 maart onze dames aanmoedigen en geniet van de gezellige sfeer!

  SCOORDERSCURSUS
  Bij voldoende belangstelling zal een compacte scoorderscursus worden verzorgd in onze kantine. Voor spelers, maar ook voor ouders en publiek erg leuk! Je gaat echt anders naar het spel kijken. Voor informatie en aanmelden mail je naar bestuur@doublestars.nl

  VACATURES
  We zijn met spoed op zoek naar een secretaris. Mail voor inlichtingen naar bestuur@doublestars.nl
  Op de website staan nog meer mogelijkheden om wat extra’s voor de club te kunnen betekenen, veel tijd hoeft het allemaal echt niet te kosten want we verdelen de klussen in goed overleg. Vrijwilligers zijn en blijven hard nodig!
   
  Allemaal nog even geduld, er mag beslist nog niet op het veld worden getraind. Maar poets de schoentjes maar alvast op, want het buitenseizoen komt er nu heel snel weer aan!

  Sportieve groet en tot ziens op het veld,
  Gertie Cuperus