• Nieuwsbrief 13 februari

  Spoorwegovergang dicht

  Binnenkort begint de aanleg van de tunnel onder het spoor aan de Vennewatersweg. Van 16 maart 2019 tot april 2020 is onze accommodatie voor alle verkeer wat lastiger te bereiken. Er worden omleidingen aangegeven, maar een wat langere reistijd is wel te verwachten.

  Algemene ledenvergadering

  Tijdens de ALV zijn de contributies voor het seizoen 2019 vastgesteld. Helaas is de bondsafdracht iets hoger geworden (€2,35 erbij voor senioren en €1,35 dan wel €1,55 voor de jeugd, afhankelijk van de leeftijd) zodat we de contributie met dezelfde bedragen hebben moeten verhogen. Ook is de begroting goedgekeurd en zijn onder andere het jaaroverzicht, de teamkaders en de vacatures besproken.

  Vacatures

  We zijn per zo spoedig mogelijk op zoek naar een ledenadministrateur en een secretaris. Ook wordt er gezocht naar aanvulling van diverse commissies en de TC. Nuttig om te weten is dat de contributie-inning geautomatiseerd is en niet onder de verantwoordelijkheid van de ledenadministratie valt. Dat scheelt! Tijd en zin om de gezelligste honkbalclub te helpen door een van de vacatures op te vullen? Neem dan contact op met het bestuur via bestuur@doublestars.nl Daarnaast zijn er ook allerlei andere klussen en acties waar we nog hulp bij kunnen gebruiken!

  Help de club!

  Diverse acties staan op het programma:

  We starten het buitenseizoen traditioneel samen op ons veld met NL-doet op 16 maart om 9:30. De landelijke klusdag! Bij Double Stars steken ouders, bestuur en leden een dag(deel) de handen uit de mouwen om de accommodatie er weer piekfijn uit te laten zien. Komen jullie ook? Neem tuingereedschap, klushandschoenen, ramenwissers of gereedschap mee, zodat we samen aan de slag kunnen. Vele handen maken licht werk en voor de lunch wordt gezorgd.

  Ook doen we dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke collecte van het Oranje fonds. In de week van 11 t/m 15 juni hopen we met veel enthousiaste ouders en leden langs de deuren in een ons toegewezen wijk met de bussen te rammelen. Natuurlijk sluiten we gezellig af in onze kantine. De helft van de opbrengst gaat direct naar de club, de andere helft gaat naar goede doelen van het Oranjefonds. Jullie hulp wordt gewaardeerd!

  Naast de collecte zijn er nog andere manieren om de club te steunen: we doen weer mee met de Rabo-clubkasactie. Hebt u een bankrekening bij de Rabobank? Wordt dan “lid”van de bank en stem op Double Stars. Iedere stem levert de club moeiteloos een bedragje op.

  Via Sponsorkliks kunt u ook zonder een cent meer te betalen de club steunen. Installeer de app op tablet en mobieltje, kies voor Double Stars en doe voortaan alle online boodschappen via Sponsorkliks. De deelnemende winkeliers, maaltijdbezorgers en reisbureaus doneren een bescheiden percentage van de aanschafprijs aan de club, ál hun acties en kortingen krijgt u óók via Sponsorkliks.

  Bent u al lid van de Vrienden van Double Stars? Voor €50 per jaar steunt u de club bij de aanschaf van materialen en extra’s die niet uit de contributiepot kunnen worden aangeschaft. U kunt uw €50 storten op NL45RABO 3270 1002 99 ten name van H.Kleemans, onder vermelding van “Vrienden van DSH”.

  En dan vergeet ik nog bijna iets heel belangrijks. Onze prachtige kantine beschikt over een mooie keuken en een ruim assortiment versnaperingen en drankjes. U steunt de club door uw lekkers langs de lijn in onze kantine aan te schaffen. Maak tijdens toernooien en evenementen ook vooral eens kennis met de Special-plates. SMULLEN!!!

  Veel sportief plezier tijdens de laatste wintertrainingen.

  Tot ziens op ons veld!

  Gertie Cuperus