• Nieuwsbrief 24-04

  Opening seizoen

  Wat een gezellige drukte was het 8 april tijdens de officiële opening van het seizoen. De eerste bal werd geworpen door Marcel Franken van Dorssport, IJssalon Pinoccio was ook die dag vertegenwoordigd en het publiek genoot van de eerste thuiswedstrijd van H1 op een nog wat fris, maar zonnig terras. Een beetje extra “verkeersdrukte” was er wel op en langs het terras vanwege de dopingcontrole in onze kantine voor een groot toernooi bij onze buren, maar dat mocht de pret niet drukken.

  Kantinedienst en scheidsrechters

  Het hoort er gewoon bij: je bent lid van een vereniging, of je kind is clublid en dan wordt er van je verwacht dat je ook je bijdrage levert aan activiteiten zoals: klusmomenten, rijden naar uitwedstrijden, kantinedienst draaien, scheidsrechterdiensten en ga zo nog maar even door. We doen het met elkaar en voor elkaar; de club kan echt niet zonder jullie! Natuurlijk komt het weleens voor dat je op de dag waarop je bent ingedeeld als scheidsrechter of in de kantine écht niet kunt. Dan is het belangrijk dat je zelf voor een vervanger zorgt en dat je dat doorgeeft aan Annelies Peters via een mailtje naar annelies.gerard@quicknet.nl , een appje mag ook. De teamcoördinatoren zijn aanspreekpunt voor zaken en taken die echt bij het team horen.

  Wist u dat:

   De paashaas op bezoek is geweest in de kantine? De pupillen hebben druk gezocht naar de paaseitjes en ze smaakten bést!

   Diezelfde pupillen ook al samen met de tegenpartij hebben gesmuld van appeltaart? Ze kijken nu alweer uit naar de volgende traktatie die bij thuiswedstrijden door de moeders wordt meegebracht. Over teambuilding gesproken!

   De Beeballers wel behoorlijk pech hebben gehad: één thuiswedstrijd ging niet door vanwege het slechte weer en vorig weekeind ging de wedstrijd niet door omdat de tegenpartij had afgezegd. Wat jammer, maar volgende keer beter!

   Colinda in de kantine zo nu en dan verse hamburgers bakt? Echt een special, dus niet altijd te koop: broodje verse home-made hamburger met alles er op en eraan voor een €3,25. Grijp je kans want zó lekker………

   Het heel erg prettig is als de kleedkamers en de kantine netjes worden achtergelaten? Een beetje aandacht maakt alles beter.

   De klusploeg met het verzamelde oud-ijzer naar de schroothandel is gegaan en daar een heel leuk sommetje voor heeft ontvangen? Dat komt direct ten goede aan de club! Als u na de verbouwing dus bijvoorbeeld een paar radiatoren overheeft, zet ze dan s.v.p. achter de kantine. Alle beetjes helpen.

   Er regelmatig op doordeweekse dagen door verschillende basisscholen wordt kennisgemaakt met de honkbalsport tijdens door de club georganiseerde clinics?

   Dat er ’s middags tijdens Oranjebal óók honkbalclinics worden gegeven? Jullie komen toch ook? Neem je vriendjes en vriendinnetjes maar mee!

  Fijne Koningsdag allemaal! Tot ziens op het veld!

  Sportieve groet namens het bestuur,

  Gertie Cuperus