• NL-doet

  Veel leden, ouders en vrijwilligers hebben gehoor gegeven aan de oproep om een steentje bij te dragen aan de klussendag op 10 maart. Onder andere de kantine, het terras en de groenstroken kregen een broodnodige opknapbeurt of werden eens flink gesopt. Wat een verschil! Iedereen enorm bedankt! Na afloop is er een donkere jas achtergebleven, hij wacht in de kantine op de eigenaar.

  Vertrouwenspersoon

  Bij Double Stars kennen we elkaar en vertrouwen we elkaar. Iedereen zet zich vanzelfsprekend in om een veilig en prettig sportklimaat te realiseren en te bewaken. In de maatschappij is er de afgelopen jaren helaas het een en ander veranderd waardoor het nog belangrijker wordt om die veiligheid te waarborgen en zichtbaar uit te dragen. De sportbond geeft hierin een aantal adviezen die in de loop van dit seizoen hun plekje bij onze verenigingen gaan vinden. Een van die adviezen is het hebben van een vertrouwenspersoon. Voor goede raad en een luisterend oor als er iets plaatsvindt of gebeurd is waarover je niet thuis, of met je trainer,coach of vrienden kunt praten. Binnenkort kun je op de site terecht voor meer informatie.

  Er wordt weer gehonkbald

  Afgelopen weekeind zijn de eerste oefenwedstrijden op ons veld gespeeld. Eindelijk weer naar buiten! Helaas was het nog wel te koud voor de Bee-ball wedstrijd en moest er op het hoofdveld nog met beleid gespeeld worden vanwege het recente onderhoud van het gravel, maar de lente is gelukkig eindelijk weer in het land!

  Vrijdag 30 maart gaat onze sponsor IJssalon Pinoccio open. Lekker versbereid Italiaans schepijs halen!

  Hei-Tea

  Tweede paasdag vindt vanaf 12:00 uur het tweede Hei(loo)-tea softballtournooi plaats. Acht teams zullen strijden om de winst en tussen de wedstrijden door een gezellig high-tea arrangementje verorberen. De barbecue gaat aan en na afloop is er een spannende verloting. Kom gezellig kijken, proef de speciale hamburgerschotel of saté-plate en waag een gokje. Voor de verloting kunnen we nog wel wat prijzen gebruiken. Heb je een leuk, lekker of gek prijsje voor de verloting? Graag inleveren in de kantine, alvast bedankt!

  Opening seizoen

  Zondag 8 april om 14:30 uur wordt het seizoen officieel geopend met het werpen van de eerste bal tijdens de wedstrijd H1- OVVO. Marcel Franken van onze sponsor Dorssport Heiloo is uitgenodigd voor deze feestelijke taak.

  Tot ziens op het veld!

  Sportieve groet namens het bestuur,

  Gertie Cuperus