• Maart staat alweer voor de deur. De maand waarin de eerste oefenwedstrijden gespeeld gaan worden, maar daar moeten we nog echt wel even geduld voor hebben- voorlopig is het veel te koud!

  In ieder geval is het gelukt om bij ieder team een coach en trainer(s) te vinden. Dat was nog wel even spannend, maar omdat spelers van H1 de trainingen van het juniorenteam gaan verzorgen kunnen we met vertrouwen de competitie in gaan. Alle vrijwilligers en betrokkenen bij de teams alvast vanaf deze plaats hartelijk bedankt voor jullie inzet en veel sportplezier en sportief succes gewenst.

  Nieuwe sponsoren

  Nieuwe sponsors Net zo blij als met onze nieuwe sponsors Dorssport en Restaurant Herberg Jan zijn we ook met IJssalon Pinoccio. Deze ijssalon zal naar verwachting eind maart haar deuren openen, zij zijn gevestigd op de plek waar eerst de ontdekking zat. Onweerstaanbaar lekker Italiaans ijs, zie voor meer informatie http://www.ijssalonpinoccio.nl  Langs het Beeballveld hangt binnenkort het nieuwe sponsordoek!
  Denk aan onze sponsors bij het doen van al je aankopen. Shop je ook graag online? Via de app SponsorKliks betaal je niets extra en je steunt er de club mee.

  Veilig sportklimaat

  Sportbonden, sportverenigingen en NOC*NSF werken via het actieplan “Samen naar een Veiliger Sportklimaat”(VSK) samen om gewenst (sportief) gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag aan te pakken. Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter? Laat het weten via het invullen van de vragenlijst op https://regis.nocnsf.nl/vereniging/meting/invullen/adb4f675-a5b4-48b7-a053- f72113317ae8 vóór 23-03-2018.

  Nog meer veiligheid:

  Ons mooie honkbalveld wordt helaas wel eens door buitenstaanders gebruikt voor zaken die niets met de sport te maken hebben. Zo zijn er slagroompatronen in de dug-outs aangetroffen, gaat er wel eens zomaar iets kapot en worden er regelmatig honden uitgelaten langs en zelfs op de velden. Om deze overlast te verminderen is in overleg met de gemeente het hek bij de parkeerplaats aan de Vennewatersweg tijdelijk afgesloten, onze excuses voor het ongemak. Uiteraard gaan we er voor zorgen dat ons veld op wedstrijddagen aan beide zijden toegankelijk is voor spelers en supporters!

  NL-Doet

  10 Maart is het zover: NL-doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vanaf 10:00 uur ‘s ochtends is het een gezellige drukte op ons complex. Ouders, grootouders, leden- iedereen is welkom om de kantine en de velden weer te laten blinken voor aanvang van het nieuwe seizoen. Neem je tuinhandschoenen mee, hark, onkruidkrabber of wat je maar denkt te kunnen gebruiken en alle hulp is welkom, of je maar een uurtje kunt komen of de hele dag. Voor soep en broodjes wordt gezorgd!

  Sportieve groet namens het bestuur,

  Gertie Cuperus