• Rake klappen uitdelen bij Double Stars Heiloo. Doe je mee?

  Een bal die vol op de knuppel komt en onhoudbaar het veld in wordt geslagen. Met een sliding over de thuisplaat komen en het winnende punt scoren. Wij weten hoe goed dat voelt??

  Weet jij dat ook? Misschien heb je wel eens slagbal gespeeld met je klas tijdens gymnastiek. Dat is al spektakel, maar het komt komt niet in de buurt van het echte honk- en softballen. Wij nodigen je met alle plezier uit om  kennis te maken met de leukste sport ter wereld.

  Train met Honk- en softbalvereniging Double Stars Heiloo

  Heiloo ?? Ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Honk- en softbalvereniging Double Stars nodigt je uit om een keer mee te trainen! Niet iedereen weet dat je in Heiloo een van de leukste, stoerste en coolste sporten kunt beoefenen die er zijn; Honk- en softbal. Je speelt in teamverband maar je bent zelf als individuele speler ook erg belangrijk. Je leert vangen met een honkbalhandschoen, slaan met een knuppel, sliden naar een honk en je leert om te gaan met de tactische regels van het spel. Je moet je goed concentreren op het moment dat je aan slag of in het veld staat. Daarnaast moet je pijlsnel zijn en je medespelers aanmoedigen. Naast de sportieve prestaties zijn we bij Doouble Stars vooral trots op de gezelligheid en betrokkenhied van alle ouders en begeleiders. Het spelplezier staat natuurlijk voorop!!! 

  Leeftijden

  Jongens en meisjes van 5 t/m 9 beginnen met Beeball, een vereenvoudigde vorm van Honk- en softbal. Je spleet op een veld met 2 honken en een thuisplaat en later met 3 honken en een thuisplaat. Beeball heeft 2 verschillende speelniveaus: Beeball Rookies voor kinderen tot en met 7 jaar en Beeball majors voor kinderen t/m 9 jaar. Daarma komen de Pupillen (9 t/m 11 jaar), aspiranten (12 t/m 14 jaar) en Junioren (15 ?? 17 jaar).

  Wanneer en waar?

  Vanaf zondag 14 januari gaan we weer trainen. Ben je tussen de 9 en 16 jaar en wil je een keer meetrainen met je leefdtijdsgenoten? Dat kan iedere zondag van 15.00 ?? 17.30 uur in de Sporthal van de Voetbalclub Alcmaria Victrix aan de Terborchlaan 329, 1816 LD Alkmaar.

  Ben je tussen de 6 en 9 jaar dan dan kan je tussen 9.30 en 11.00 uur meetrainen met de Beeballers in de Gymzaal Breedelaan op de Breedelaan 4, 1851 MA in Heiloo. 

  Check onze website voor de trainingstijden van jou team. We hebben nog plaats voor nieuwe leden bij de diverse teams. Neem contact op met Milo Berlijn (0653750890)of stuur een bericht naar TC@doublestars.nl.

  De eerste 3 trainingen zijn gratis. Op je eerste training krijg je een handschoen en knuppel in bruikleen. Daarna kan ervoor kiezen om lid te worden van de vereniging en een stoere DSH pet! Kijk ook op www.doublestars.nl